Gazilerimiz Çanakkale'yi gezdi

Gazilerimiz Çanakkale

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca organize edilen Çanakkale gezisine Kırıkkaleli gazilerimiz de katıldı.

GAZİLERİMİZDE KATILDI

Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından tüm illerden oluşturulan Gazileri Çanakkale Şehitliği ziyareti düzenledi. Geziye Kıbrıs Gazilerinden Salih Yağlı, Alaattin Elitok, Abdurrahman Yumuş ve Hasan Apaydın’da katıldı.

GAZİLER MEMNUN AYRILDI

Çanakkale gezisi sonrası Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Çanakkale Gezisine katılan Gaziler tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Şanlı Makamında ziyaret etti.

İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği Çanakkale Şehitliği ziyaretine katılan Gazi arkadaşlarımız adına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Şahsınıza ve Kurumunuz çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

ONLAR BİZLERE EMANET

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Şanlı “Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimiz bizim için çok önemlidir. Kurumumum ve Şahsım her zaman yanınızdayız yanınızda da olacağız. Ziyaretinizden dolayı ayrıca memnuniyet duydum” dedi. Düzenlenen ziyaret sonrası Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Şanlı’ya çiçek hediye edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü